Tervehdys ystävät! - blogi 4. joulu 2017

19.12.2017

 

Jälleen on vuosi vierähtänyt, on Joulun ja rauhoittumisen aika. Oli monessa mielessä hieno vuosi. Elämme tällä hetkellä todella positiivisessa nosteessa; Euroopan talous kasvaa nopeimmin maailmassa ja Suomi on Euroopassa aivan ykkönen.

Keski-Suomella menee tällä hetkellä lujaa, koko muuta maata paremmin. Vienti vetää, työttömyys on laskenut vuodessa yli 20 % ja verotulot kasvavat ennusteita paremmin. Keski-Suomen veturina on Jyväskylän seutu lähes 8 % kasvullaan. Ja todella kovia tunnuslukuja on lähes jokaisella toimialalla.

100-vuotias Suomi on maailman kärkimaita. Olemme maailman vakain valtio ja vapain ja turvallisin maa. Meillä on maailman paras hallinto, riippumattomin oikeuslaitos, vakaimmat pankit. Olemme maailman kolmansia korruption vähäisyydessä, lehdistön vapaudessa ja vauraudessa. Olemme inhimillisen hyvinvoinnin vertailussa maailman paras. Ja lähes millä tahansa mittarilla olemme aivan maailman kärjessä. Suomi on hyvä maa. Pitäkäämme se yhdessä yhtä hyvänä myös tulevaisuudessa!

Ja mikä on myös mukavaa niin JYPin peli alkaa olla pikkuhiljaa uomissaan.

Joulu on hiljentymisen, perheen ja ystävyyden juhla, vuoden suurin juhla. Toivotan teille kaikille Rauhallista Vapahtajan Syntymäjuhlaa!

Jusu